oglaševanje sobodajalcev za turistične bone

Naj turisti z bonom najdejo pot do vas

Kje vse lahko oglašujete vašo turistično nastanitev, da vas bodo slovenski gosti hitreje našli in bodo lahko vnovčili turistične bone v vrednosti 200 ali 50 eur? V nadaljevanju navajam seznam. Z objavo na teh straneh boste do izraza prišli tudi manjši ponudniki namestitvenih kapacitet v Sloveniji.

 1. Slovenska turistična organizacija (STO)

  Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe na domačem trgu in prodaje konkretnih turističnih storitev. Cilj javnega poziva je komuniciranje paketov v okviru kampanje za domači trg in s tem povečanje števila prihodov in nočitev domačih gostov ter večanje prihodkov v turizmu.

  STO ponudnikom, pod posebnimi pogoji, zagotavlja oddajo 5 ponudb turističnih paketov oziroma posebnih ponudb v letu 2020, ter brezplačno objavo na pristajalnih spletnih straneh https://www.slovenia.info/sl/posebne-ponudbe.  Poziv je odprt od 8.5.2020 do konca leta 2020.

  Paketi morajo obvezno ponujati možnost vsaj 1 nočitev v namestitvenem objektu na območju Republike Slovenije, zaželeno pa je več nočitev. Vsak ponudnik, ki želi sodelovati v kampanji, se mora predhodno registrirati v spletni sistem za oddajo ponudb, preko spletnega naslova: http://www.slovenia.info/oddajpaket. Ponudnik sledi navodilom na spletni povezavi za uspešno spletno prijavo in/ali dodatno pripravljenim navodilom v prilogi.

  DODATNE INFORMACIJE za objavo ponudbe: JAVNI POZIV

 2. Z bonom po Sloveniji

  Svojo namestitev lahko brezplačno ponudite na tej načrtno vzpostavljeni strani, kjer boste do izraza prišli tudi manjši ponudniki namestitvenih kapacitet v Sloveniji. Spletna stran ne služi kot rezervacijski sistem, temveč kot predstavitvena stran vaše namestitve. Povezana je z Facebook skupino Z BONOM po Sloveniji, kjer združujejo Slovence, ki bodo letos koristili bone v vrednosti 200€ (50€ za otroke). Stran bo omogočila strankam, da vas preko obrazca kontaktirajo direktno, brez posrednikov – unovčenje bonov tako ne bo predstavljalo težav.

  OBJAVA OGLASA: https://bon.posvetu.si/vpisi-namestitev/

 3. ViaSlovenia

  ViaSlovenia.com nudi storitve zasebne ter hotelske namestitve. Oglas lahko vzpostavitev preko channel manager sistema Bentral. Tam si lahko kreirate tudi brezplačni račun za namen oglaševanja preko ViaSlovenia. Pogoj pa je, da v tem primeru razpoložljivosti urejate ročno. Storitev ni brezplačna, saj vam bodo ob potrditve rezervacije vzeli 15% provizijo (vključen davek). Slovenski gostje bodo lahko za rezervacijo opravljeno preko ViaSlovenia izbrali plačilno sredstvo turistični bon.

  OBJAVA OGLASA: https://www.bentral.com/sl/ 
  Predstavitev ponudbe na: https://www.viaslovenia.com/sl/

 4. Facebook grupe

  Apartmaji brez posrednika: https://www.facebook.com/groups/brezposrednika/

  Apartmaji direkt: https://www.facebook.com/apartmajidirekt

Z boni po Sloveniji: https://www.facebook.com/groups/PoSloveniji/

Turistični boni Slovenije – oddaja in najem apartmajev, prijave zlorab itd.: https://www.facebook.com/groups/282152052964656/

 

Poznate še kakšno spletno stran ali portal, preko katerih je možno oglaševanje nastanitev za turistične bone? Javite nam na info@klarinsvet.si in dodali jo bomo v seznam.