Bentral aplikacija za skeniranje dokumentov

Nova aplikacija za skeniranje dokumentov in prijavo gostov #BENTRAL

Predstavljam vam novost, ki sem jo zasledila na trgu in bo razveselila marsikaterega gostitelja, saj mu bo prihranjeno ogromno časa pri izpolnjevanju zakonskih obveznosti za sobodajalsko poslovanje.

V podjetju Intersplet d.o.o. so razvili mobilno aplikacijo za skeniranje dokumentov in prijavo gostov v eTurizem – BENTRAL.

Aplikacija je na voljo brezplačno (kot obljubljajo pri Interspletu ZA VEDNO) vsem gostiteljem oz. ponudnikom turističnih nastanitev.

Skeniranje dokumentov in prijava gostov v eTurizem

Kaj omogoča BENTRAL mobilna aplikacija?

Dokument (osebna izkaznica ali potni list), ki ga prejmete od vaših gostov enostavno postavite pod kamero telefona in poženete funkcijo skeniranja s katerim se osebni podatki, potrebni za prijavo gostov, samodejno optično preberejo ter prenesejo v eTurizem aplikacijo. V ozadju se prav tako vodi knjiga gostov, ki je zakonsko predpisana za vse gostitelje. Aplikacija nudi tudi hiter pregled razpoložljivosti (koledar) in možnost zapiranja in odpiranja razpoložljivosti.

Kako si aplikacijo namestiti?

Mobilna aplikacija je na voljo tako za ANDROID kot IOS uporabnike in si jo lahko namestite preko Google Play trgovine ali App Store. Poiščite jo pod oznako BENTRAL.

Kratka navodila:
OBSTOJEČI UPORABNIKI:
1) v Bentralu vnesete zahtevane podatke pod “Nastavitve računa” –> “eTurizem” (ID vnosa v RNO, cena takse, zap. št. prijave gosta),
2) v eTurizmu (Ajpes) dodate poročevalca z upor. imenom “intersplet” (prijavite se s KDP -> Upravljanje s pravicami),
3) prenesete mobilno aplikacijo, se prijavite z istim upor. imenom in geslom kot na Bentral.com,
4) brezplačno uporabljate aplikacijo Bentral

NOVI UPORABNIKI:
1) naredite registracijo na Bentral.com, vnesete objekt in enote, ker boste lahko brezplačno uporabljali tudi koledar z razpoložljivostjo,
2) izpolnite v Bentralu vnesete zahtevane podatke pod “Nastavitve računa” –> “Podjetje” in “eTurizem” (ID vnosa v RNO, cena takse, zap. št. prijave gosta),
2) v eTurizmu (Ajpes) dodate poročevalca z upor. imenom “intersplet” (prijavite se s KDP -> Upravljanje s pravicami),
3) prenesete mobilno aplikacijo, se prijavite z istim upor. imenom in geslom kot na Bentral.com,
4) brezplačno uporabljate aplikacijo Bentral

Če kdo nima dostopa do Ajpesa, se lahko poročevalca doda s Pooblastilom. Vse to vam lahko pomaga podporna ekipa Bentrala.

Koledar zasedenosti Bentral  Skeniranje dokumentov BentralSeznam rezervacij Bentral
Pregled nad vsemi rezervacijami na enem mestu

Če bi želeli imeti tudi celovit pregled nad vsemi rezervacijami na enem mestu, lahko pri INTERSPLETU dokupite tudi Bentralove funkcije Channel manager sistem (certificiran s strani Booking.com, Airbnb, Expedia, Agoda, viaSlovenia.com, itd). Vključite lahko tudi modul Davčna blagajna, kjer s 4-imi kliki račun izdate in davčno potrdite (brez dodatnega pisanja).
Bentral vam tako omogoča, da vse vaše rezervacije iz različnih sistemov (Booking.com, Airbnb, vaša spletna stran, …) avtomatsko pridejo na eno mesto in en koledar.
Na voljo imate še vtičnike za lastno spletno stran in celo generator spletne strani, v kolikor še niste prisotni na svetovnem spletu.

Kaj je channel manager sistem?

Channel Manager v dobesednem prevodu pomeni upravljalec kanalov. Rezervacijski sistem Bentral torej postane upravljalec kanalov, kar pomeni, da bo iz različnih kanalov sprejemal vaše rezervacije, ob tem pa vsem kanalom, kjer prodajate svoje apartmaje ali sobe, sporočal aktualno stanje zasedenosti.

To v praksi pomeni, da če s strani Booking.com prejmete rezervacijo, bo Bentral vsem ostalim kanalom sporočil, da se je ta termin zasedel, termin zaprl in tako na drugih straneh nove rezervacije v tem terminu ne bodo več možne.

Tako ne bo več možnosti ‘prebookiranja’, saj se razpoložljivost med kanali sinhronizira v trenutku. Channel Manager vam torej prihrani čas in skrbi, da vam ni potrebno zapirati terminov na različnih prodajnih kanalih.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na Intersplet d.o.o. na info@bentral.com ali 01 777 11 00.