S profesionalno fotografijo do kar 23% več rezervacij

SPONZORIRANA OBJAVA 

Stari kitajski pregovor pravi, da slika pove več kot tisoč besed. Da to drži, smo se v preteklosti večkrat prepričali, saj je že marsikdo kje poskusil rezervirati nastanitev preko spleta in kmalu ugotovil, da, če so bile slike slabe kvalitete ali mogoče jih celo ni bilo, je enostavno dobil odbijajoč občutek in nadaljeval z iskanjem nastanitve po njegovem okusu. Zakaj je temu tako? Skrivnost leži v sami potrebi ljudi, da si želimo preživeti svoj dopust v nastanitvi katera nam omogoča, da se bomo vsak trenutek bivanja v njej počutili prijetno, domače in sproščeno.

Raziskava, ki jo je naredil portal airbnb.com kaže, da imajo nastanitve s profesionalnimi fotografijami za kar 23% večjo zasedenost.  Če gre verjeti enemu izmed največjih portalov za rezervacije nastanitev na svetu, potem vemo, da so profesionalne fotografije ob tako močni konkurenci v današnjem času praktično nujne, če želimo kot sobodajalci ostati konkurenčni.

V nadaljevanju si poglejmo na praktičnem primeru prvo sliko, ki je bila narejena na amaterski način s telefonom.  Ocenili jo bomo v % glede na to, kakšne so možnosti, da bi opravili rezervacijo pri njej.

Glede na videno, bi podali oceno 40%.

Sedaj pa si poglejmo primer profesionalne fotografije in ponovno ocenimo v %, kakšna je verjetnost, da bi za enako ceno opravili rezervacijo pri spodnjem primeru.

Lahko bi rekli, da se zelo približamo 100%.

V obeh primerih gre za popolnoma enako nastanitev Kirsch Apartment na Bledu. Razlika je šokantna in naravnost neverjetna. V obeh primerih smo spoznali, kako pomembno je imeti profesionalne fotografije nastanitev.

Verjetno sedaj razmišljate: V redu, to vse drži, ampak na rezervacijskih portalih kot sta Airbnb.com in Booking.com ima že veliko nastanitev profesionalne fotografije. Kako naj bom potem konkurenčen in bil korak pred svojo konkurenco? Kaj lahko še naredim, da bom v očeh mojih potencialnih obiskovalcev drugačen? Ali sploh obstaja unikaten način predstavitve nastanitve, ki ga uporablja le malo nastanitev v moji okolici in celo v Sloveniji, ter mi prinaša konkurenčno prednost ob implementaciji le tega?

Odgovor je DA. V nadaljevanju vam razkrivamo orodje oz. način, katerega v tem trenutku uporablja procentualno zelo malo nastanitev in nam kot sobodajalcem omogoča veliko konkurenčno prednost pri predstavitvi nastanitev na spletu.

NOVOST NA BOOKING.COM – GALERIJA 360° SLIK NASTANITEV

Portal Booking.com je ne dolgo časa nazaj spoznal potencial 360° fotografij v smislu predstavitve nastanitev na spletu, saj ne glede na to, kako profesionalne so navadne fotografije objekta, bodo vedno pri potencialnem obiskovalcu pustile kanček dvoma o resničnem izgledu nastanitve in razporeditvi prostorov. Transparentnost nastanitve na spletu je eden ključnih faktorjev, ki lahko pretehta ali bo potencialni obiskovalec pri nas opravil rezervacijo ali bo šel k komu drugemu.

Tako je sedaj možno objaviti 360° pogled nastanitev na portalu Booking.com.

Zakaj 360° fotografije?

360° fotografije omogočajo daleč najbolj kvalitetno in transparentno predstavitev  nastanitev na spletu, saj imajo to lastnost, da nam povečajo realistični občutek prave prisotnosti na lokaciji v živo. Po ocenah strokovnjakov bodo v prihodnosti 360° fotografije povsem nadomestile klasične fotografije in če gre verjeti njihovim napovedim, zakaj nebi kot sobodajalci izkoristili to izjemno priložnost, ki se nam odpira na trgu v tem trenutku. Namreč na trgu se je v tem trenutku že pojavilo dovolj veliko povpraševanje in uporabnost 360° fotografij, saj sta njihovo prednost poleg portala Booking.com še pred tem spoznali dve izmed največjih podjetij na svetu, Google (Google street view) in Facebook (360 photo view).

Najboljša novica, ki pa veseli ponudnike turističnih nastanitev je ta, da zaradi še relativno majhne implementacije 360° pogledov različnih podjetij in tudi nastanitev v svoje poslovanje, omogoča veliko konkurenčno prednost, ki jo imamo priložnost zgrabiti v tem trenutku in si z majhno investicijo v zelo kratkem času omogočimo 360° pogled nastanitev na portalu Booking.com. 

Kako zadeva zgleda v praksi?

Na spodnji povezavi se lahko prepričamo, kakšno dodano vrednost glede transparentnosti ima 360° pogled nastanitev.

Kliknite na spodnjo Booking.com povezavo in zgoraj nad sliko kliknite 360-stopinjska panorama.

Primer 360-stopinjske panorame: Tromostovje Apartment

Kako do 360° poslikave moje nastanitve?

Pošljite povpraševanje in z veseljem vas bomo povezali s partnerskim podjetjem, ki v tem trenutku nudi ekskluzivno za vse obiskovalce spletne strani https://www.klarinsvet.si/ kar 50% popust pri 360° poslikavi vašega apartmaja.

povpraševanje profesionalno fotografiranje apartmajev in stanovanj